sparkling stories

Sparkling Times


Sparkling Times houdt van toveren. Een glimlach op de snoet van je kids bijvoorbeeld. Een wonderlijke wereld voor kleine en grote (b)engels. Of zoete herinneringen voor je gezin.


Dat doe ik niet met een toverstaf. Wel met een doos! Boxen met vrolijke en originele oplossingen. Voor de grote mijlpalen. De kleine momentjes. En de dagelijkse dingen. Voor wat je wil koesteren. Of gewoon wat meer kleur geven.


Zo helpt Sparkling Times jonge gezinnen om ‘sweet memories’ te creëren in de wervelende stroom van elke dag. Makkelijk. Zonder gedoe. En op een originele en duurzame manier.


Out of the box-ideetjes in 1 sprankelende, euh… box. Ik zei toch al dat Sparkling Times graag tovert?! 😀

Sparkling Green


Ik ben groen. Maar niet achter de oren. 😉
Sparkling Times draagt graag bij aan een zonnige en propere wereld. 100% duurzaam lukt nog niet. Maar ondertussen zet ik wel alle duurzame stapjes die mogelijk zijn. En goed begonnen… Jawel, da’s half gewonnen. Voor mij. Voor jou. En voor de planeet.


Wat doet Sparkling Times al?

●     Zoveel mogelijk duurzame materialen kiezen.
●     Papier en andere materialen hergebruiken.
●     Lokale leveranciers hebben een voetje voor.
●     Produceren in kleine oplage = minder stock en afval.
●     Gegroepeerd verzenden. Want minder ritjes van de koerier betekent minder CO₂-uitstoot.
●     Samenwerken met een digitale drukker die energiezuinige en milieuvriendelijke machines heeft.


Heb je een duurzame tip? Laat het me weten via
leen@sparklingtimes.be.

Sparkling Leen


Mensen zeggen wel eens dat ik lichtjes in mijn ogen heb. Ik geloof het graag. Want vanbinnen bruisen de ideeën en straal ik als de zomerzon. En al die ‘sprankel’ vindt z’n weg naar buiten. Hop, de wereld in. Via de lichtjes in mijn ogen en via Sparkling Times.


Nochtans is m’n levenspad er niet bepaald eentje vol zonneschijn. Enkele jaren geleden gooide ziekte roet in het eten. Werd mijn bruisend bestaan een glas plat water. Ik, de bezige bij, was plots aan bed en sofa gekluisterd. Jarenlang. En ik voelde me falen. Falen als mama voor mijn 2 dromerige maar energieke zonen. Falen als vrouw voor mijn lieve man.


Uit noodzaak dacht ik steeds meer out of the box om toch mama te zijn voor mijn kids. Om het mezelf en m’n man makkelijker te maken. Om ook in deze bewolkte periode ‘sweet memories’ te creëren voor mijn gezin. Met respect voor m’n grenzen.


Graag het hele verhaal?